Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.


Toimitusehdot lyhyesti:

1. Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (poislukien tukkuverkkokauppa).

2. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikuntoinen.

3. Käsittelemme tilauksesi arkisin 2-3 päivän kuluessa sen saapumisesta. Viikonloppuna tulleet tilaukset käsittelemme alkuviikosta. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

4. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Lahjapisteen asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti@lahjapiste.fi tai puhelimitse 045 625 0344 (ma-pe 10-17, la 10-15).

5. Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lahjapisteen verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Tarkemmat toimitusehdot:

1. Toimitusaika

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Pakkaamme tuotteet ja lähetämme ne viimeistään 2-3 arkipäivän kuluessa. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat ja toimituskulut

Kuljetuskumppanimme Posti kuljettaa paketit joka puolelle Suomea 1-2 arkipäivässä. Kuluttaja-asiakkaille paketit lähetetään tilauksen koosta riippuen joko pikkupakettina suoraan kotiin asti tai postipakettina lähimpään noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Tukkuasiakkaille tuotteet toimitetaan perille asti, ellei muuta ole erikseen sovittu.


Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Voit katsoa toimitusaika-arvion Postin toimitusaikakyselystä: LINKKI. Valitse lähetyspaikaksi 43100 ja vastaanottopaikaksi postinumerosi. Postin toimipisteet ja aukioloajat voit tarkistaa tästä.

Ajantasaiset toimituskulut näet tilauksen yhteydessä.


Nouto myymälästä


Voit myös noutaa tilauksesi Saarijärven myymälästämme sen aukioloaikoina. Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

3. Maksutavat Checkout

Maksuliikenteemme tapahtuu Checkout -palvelun kautta. Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Ajantasaiset maksuehdot löydät vasemman reunan valikosta ja käytössä olevat maksutavat kassasivultamme. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Checkoutin asiakaspalveluun.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kaikilla tuotteillamme (pl. lahjakortit sekä elintarvikkeet) on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton, eli täysin jälleenmyyntikuntoinen, myös myyntipakkauksen osalta.

Ilmoitathan palautuksesta ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@lahjapiste.fi tai puhelimitse numeroon 045 625 0344.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli palautettu tuote ei ole jälleenmyyntikuntoinen (ei koske takuun alaisia palautuksia). Tai mikäli palautuksesta ei ole oltu yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautusta.

HUOMIO! Emme korvaa palautusohjeen vastaisesti palautettujen tuotteiden lähetyskustannuksia.

Kuluttajansuojalain mukaisesti virheettömän tuotteen palautuskustannukset kuuluvat asiakkaalle. Virheeksi ei lueta esim. värisävyjen poikkeavuutta tuotekuvan ja tuotteen välillä.


5. Takuu

Lahjapiste noudattaa kuluttajasuojalain (38/1978) mukaista virhevastuuta. Mikäli tuotteen takuuaika poikkeaa tästä, siitä on erikseen maininta tuotteen kohdalla. Takuuaika alkaa kuitissa olevasta päiväyksestä.

Takuu ei kata tuotteiden väärinkäyttöä, asiakkaan muokkaamaa tuotetta, asennusvirheitä, ohjeiden laiminlyöntejä tai muilla virheellisillä toimilla aiheutettuja tuotteiden vahingoittamisia. Tuotteen takuuvaihto ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.


6. Vastuu tavaran aiheuttamasta vahingosta

Kun tavara on asiakkaan hallinnassa, Lahjapiste ei vastaa tavaran aiheuttamasta vahingosta, joka kohdistuu kiinteään tai irtaimeen omaisuuteen tai on tällaisen vahingon seuraus.

Lahjapiste ei vastaa tuotteen laittomasta käytöstä eikä ole vastuussa valmistajien antamista mahdollisista virheellisistä tuotetiedoista.

Tuotteiden käyttö ja asennus

Asiakkaan vastuulla on selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseen, sekä noudattaa tuotteiden käyttöön ja asennukseen liittyviä lakeja, asetuksia ja turvallisuusmääräyksiä. Lahjapiste Oy ei vastaa tuotteen virheellisestä käytöstä tai asennuksesta aiheutuvista henkilö- tai materiaalivahingoista. Tutustu aina ennen käyttöä tuotteen käyttöohjeisiin.


7. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: myynti@lahjapiste.fi tai soittamalla 045 625 0344.


8. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@lahjapiste.fi tai soittamalla 045 625 0344. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Lahjapiste pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja asiakkaan rahojen palauttamiseen.


9. Tietosuoja

Lahjapiste kerää tietoja asiakkaistaan sekä verkkokauppansa käyttäjistä, jotta se voi tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen palveluidensa käyttökokemuksen. Asiakastietoja käytetään mm. turvallisen palvelun toimittamiseen sekä asiakaspalvelun laadun ja verkkokaupan kehittämiseen.

Lahjapiste kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä, ja käyttää keräämiään henkilötietoja vain tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin käyttötarkoituksiin. Lahjapiste ei myy eikä luovuta asiakkaidensa tietoja eteenpäin muissa kuin tietosuojaselosteen 7. kohdassa mainituissa tarkoituksissa.

Tilaamalla Lahjapiste.fi verkkokaupasta hyväksyt tietosuojaselosteemme (lue seloste tästä).


10. Yhteystiedot

Lahjapiste/Rahkotec Oy
Jukolankuja 4 A
43100 Saarijärvi

puh. 045 625 0344

sähköposti: myynti@lahjapiste.fi